Няма да оставим никой в нужда, на тъмно, на студено,

...
 Няма да оставим никой в нужда, на тъмно, на студено,
Коментари Харесай

Вяра Емилова: В Ловеч трябва да има кризисен център за жени, претърпели насилие

 Open photo

 

„ Няма да оставим никой в потребност, на мрачно, на студено, без опция за прехранване. Ще подадем ръка на всеки, който се обърне към нас в идващите месеци. За Българска социалистическа партия приортет са хората със мощна обществена политика. “

Това съобщи Вяра Емилова, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Ловеч, на среща с дамите социалистки в Троян на тематика „ Силата на дамите при ръководството на рецесиите ”.

На срещата участва Дора Янкова – ръководител на „ Жените социалистки “ в Българска социалистическа партия, дълготраен кмет на Смолян и национален предствител в 38, 42,43 и 44 Народно заседание, Донка Михайлова – кмет на Троян, Розалина Русинова – зам.-кмет на Троян, Мария Николова – претендент за национален предствител, общински съветници от Ловеч и Троян и доста дами. Домакин бе Елена Ройнева – ръководител на ОЖС в Троян.

„ Българска социалистическа партия е лява партия, която приказва с езика на хората “, сподели пред присъстващите Дора Янкова, като очерта направеното от Българска социалистическа партия в обществената сфера в ръководството. Хората би трябвало да имат сигурност и Българска социалистическа партия е тази, която може да им я обезпечи “, добави тя. Донка Михайлова очерта провокациите пред общините в навечерието на идната зима и рискът от липса на отопление за учебни заведения, детески градини, обществени домове. “Този проблем стои и трбва да бъде решен доста бързо с решение на Народното събрание за държавна поддръжка на обществените институции “, акцентира госпожа Михайлова.

„ Продължаваме да работим върху закона за отбрана от домашното принуждение, чиято цел е да се разкрият по един спешен център във всяка област, в който да могат да получават поддръжка лица, претърпели домашно принуждение. Такъв център би трябвало да проработи за област Ловеч “, акцентира Вяра Емилова и добави: „ Благодаря за поддръжката, която получих от дамите, тъй като постоянно съм вярвала в женската мощ, непримиримост и съпричастност. Заедно продължаваме напред с нови срещи и нови тематики, с които вълнуват обществото и с които можем да оказваме помощ на хората към нас. “

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !   

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР